About

us

Even Voorstellen

Hoi! Mijn naam is Tom Smits en ik ben de oprichter van CLBRTE. Wat begon als een idee om mijn eigen klassenfeesten van muziek te voorzien, resulteerde in de aanschaf van een setje speakers, een draaitafel en als snel een eerste echte boeking als DJ. (En wat was ik daar zenuwachtig voor!)

Gelukkig viel alles goed in de smaak en is transformeerde mijn hobby naar een serieus bedrijf.

T-Organisations

Van 2012 tot 2024 hebben we gedraaid onder de naam T-Organisations, waarna CLBRTE (Celebrate, maar dan hip gespeld) in het leven is geroepen. Vanuit CLBRTE – Celebrate together zijn we actief we in diverse branches met de labels Love, Life, Moments, Work en Live. Met meer dan 200 events per jaar, opereren we in 5 verschillende landen en hebben we voor ieder event alles in huis, van bruiloft tot festival.

The Team

Dit alles kan natuurlijk niet alleen. Met een team van maarliefst 16 toppers die muziek draaien, fotograferen, licht schuiven, verzoekjes aannemen, filmen en vooral veel slechte woordgrappen maken, zijn wij wekelijks op pad.

En weet je wat hier het mooiste aan is? Dat we elkaar geen collega’s, maar vrienden kunnen noemen. Met een gemiddelde leeftijd van 24 jaar is er, naast het verzorgen van alle evenementen, voldoende tijd en animo voor een activiteit of feestje voor onszelf. Daarbij organiseren we jaarlijks een persooneelsuitje in het buitenland, waar we een midweek lang zélf alle remmen losgooien.

Celebrate Together

Dus, we zijn jong en we houden van een feestje, maar waarom zijn we goed in wat we doen?

Simpel: Omdat we het leuk vinden. We vinden niets mooier dan het mogen (mee)maken van misschien wel de belangrijkste, leukste of mooiste momenten in het leven van onze “klanten”, en dat merk je aan alles en iedereen.

Daarvoor zetten we met liefde een stapje (of 8) extra. Van het programmeren van maatwerk lichtshows tot het mixen van en openingsdans op maat, niets is ons te gek. Je hebt immers maar één kans om een event onvergetelijk te maken, en die pakken wij met beide handen aan.

“Creating lifetime memories.”